En fantastisk klubb och behov av hjälp

19 augusti, 2022 at 13:49

En fantastisk klubb och behov av hjälp

Kungsörs segelsällskap är tack vare sina engagerade medlemmar en fantastisk klubb. Vi har en välskött hamn, en klubbholme som är ett mindre paradis och regelbundna spännande seglingsutmaningar i kappseglingskalendern. Under våren har vi också fått i gång en seglarskola, om än i litet format.

Allt detta fungerar tack vare ideellt arbete i våra olika kommittéer. För att det ska kunna fortsätta att fungera på lång sikt behöver vi successivt fylla på med nya medlemmar.

Lördagen den 27 augusti kl 11.00-15.00 kommer det arrangeras ”Kungsörsdagen” i gästhamnen på Fredsgatan. Där kommer olika föreningar i Kungsör att få visa upp sina verksamheter. Det blir t.ex. det årliga ankracet i ån.

Vår plan är att även vi från Kungsörs segelsällskap ska vara med och visa upp oss. Tanken är att vi ska finnas på plats berätta om vår verksamhet. Det kommer att bli ett bord med lite informationsmaterial och en optimistjolle med segel för att synas. Efter kl 13.00 när ankracet är klart hoppas vi att kunna få med några optimistjollar eller andra större båtar som kan segla upp framför gästhamnen.

Vill du hjälpa till med att bemanna vårt informationsbord? Om vi är flera så räcker det kanske med en timme var. Du behöver inte känna att du måste kunna svara på alla tänkbara frågor. Det finns alltid kunniga medlemmar i våra olika kommittéer som vi kan hänvisa till.

Maila till och anmäl ditt intresse för att hjälpa till på Kungsörsdagen.

Det är vi medlemmar som tillsammans gör Kungsörs segelsällskap till den fina förening som det är.

Med glada seglingshälsningar

Fredrik Bergh

Mer information om Kungsörsdagen:

Visa upp er verksamhet på Kungsörsdagen – Kungsörs kommun (kungsor.se)